viernes, 15 de enero de 2016

XARXA METEOROLÒGICA DEL ESPAI NATURAL GUILLERIES SAVASSONA


                           La Xarxa Meteorològica del Espai Natural Guilleries-Savassona

 En aquest projecte gestionem una petita xarxa d'estacions que están situades o bé dins del parc o al voltant. aquesta xarxa, ara composta de 9 estacions en temps real, (la majoria Davis, tret de la Campbell de Sant Julià de Vilatorta) hi hem recuperat dues estacions del Ajuntament de Susqueda, la de Coll de Condreu i la del Santuari del Coll, i també gestionem la de Sant Hilari Sacalm en col·laboració amb l'entitat Bojos pel Temps.
Totes les estacions és poden consultar a: www.meteovilatorta.cat/xarxa
En clicar sobre l'icona de l'estació apareix un requadre on és mostra l'informació meteorològica actual i al costat l'imatge de la webcam, sempre que s'en disposi. Aquestes icones varien de color en funció de la temperatura del moment, i canvien per unes altres en cas de precipitació.
També he anat situant les estacions a Meteoclimatic, on també si poden consultar les dades. Les estacions funcionen en mode FTP i des de el nostre servidor agafem les dades cada 10 minuts i les posem als diferents espais web, tot plegat mentre anem generant una base de dades que ha de servir per a tota mena de treballs de recerca en l'àmbit del Espai Natural.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario