domingo, 29 de diciembre de 2013

Noves reformes

I continuem amb les reformes i millores al observatori. Ara l'hi toca el torn a la caseta on hi ha els sensors de temperatura i humitat i els termòmetres de màxima i mínima i el termohigrògraf Lambrecht 252. Tot i que aquest passat estiu va ser restaurada i pintada de nou, ara la canviarem per una de més gran homologada que ens subministrarà Aemet.
El primer que cal es fer més gran la base de formigó que fa de base de la caseta, i aquí veieu els primers passos per fer aquesta ampliació.

Nuevas reformas

Y seguimos con las reformas y mejoras en el observatorio. Ahora le toca el turno a la garita donde están los sensores de temperatura y humedad , los termómetros de máxima y mínima y el termohigrógrafo Lambrecht 252. Aunque este pasado verano fue restaurada y pintada de nuevo, ahora la cambiaremos por una de mayor tamaño homologada que nos suministrará Aemet.
El primer paso es ampliar la base de hormigón que sirve de base de la garita, y aquí veis los primeros pasos para hacer esta ampliación.



Tot a punt per que la brigada l'ompli de pasta-Todo a punto para ser rellenado de hormigón
I aquí esta la base acabada, una feina perfecte que m’han fet els amics de la brigada de Sant Julià i coordinat les responsables del ajuntament. Moltes gràcies a tots. Tot a punt per la nova caseta homologada.

I aquí la base terminada, un trabajo perfecto como siempre que han realizado los amigos de la brigada municipal de Sant Julià y coordinado por las responsables del ayuntamiento. Muchas gracias a todos. Todo a punto para la nueva garita homologada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario